Diari La Veu del País Valencià
”Prou de corrupció, lladres a la presó”
RedactaVeu / València

Al País Valencià som, per desgracia, el màxim exponent de la degradació i l’espoli a què ha estat sotmès el patrimoni públic en aquests últims anys. “La indignació és la única cosa que ens ompli les butxaques, davant els presumptes delictes i les actituds immorals, indecents i de poca vergonya d’alguns càrrecs públics de les nostres institucions”, segons el col.lectiu.

“No es pot permetre que es continue jugant amb el futur d’un poble, amb la il·legalitat, el maltractament als ciutadans, adequant les normes al gust d’uns pocs i menyspreant la veu del carrer que demana debatre temes importants, com els desnonaments o les estafes dels bancs”.

El poble necessita veure els canvis i no l’allau de retallades ferotges i escura butxaques, en les quals ens atabalen un dia darrere l’altre. “Són necessàries actuacions contundents, assolir responsabilitats, exigir dimissions, i tornar els diners furtats a tots els ciutadans”, recalca l’organització de la manifestació.

“La corrupció d’uns pocs és la pobresa de tot un poble, per tant, és necessari que continuen les mobilitzacions i que la veu del carrer es faça incòmoda per als abjectes que no desapeguen el cul de les seues poltrones de pell fina i calentor pudenta”, assenyalen.

Entre tots fem poble, entre tots fem País.

Comparteix

Icona de pantalla completa