Diari La Veu del País Valencià
Alcalde d’Alacant: ‘Sembla que haguérem comés un delicte per donar cartes en valencià’

Europa Press / Alacant.

L’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, ha lamentat que l’oposició municipal haja “atacat” la remissió de cartes en valencià als escolars de la ciutat perquè demanen els seus regals de Reis “com si fóra delicte” i ha considerat que es tracta d’una polèmica “ridícula”.

“Els que tenien una alcaldessa imputada per quatre delictes greus –en referència a la popular Sonia Castedo–, ara critiquen que intentem fomentar l’ús del valencià, llengua oficial a la Comunitat Valenciana, a Alacant. No hi ha res més que dir”, ha sentenciat.

Echávarri s’ha pronunciat així en ser interrogat pels mitjans sobre la posició del PP i de Ciudadanos (C’s) que han criticat la mesura. L’alcalde ha participat aquest dimarts en la inauguració del primer Congrés de Responsabilitat Social Empresarial en l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). En to irònic, el primer edil ha opinat sobre aquest tema: “Sembla com si haguérem comès un delicte, no ho sé. Realment els que cometien delictes eren altres, els que hui diuen que com se’ns ocorre fer açò”. Gabriel Echávarri ha resolt la qüestió afirmant que es tracta d’una situació “ridícula”.

L’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri.

Comparteix

Icona de pantalla completa