Diari La Veu del País Valencià
Medusa Sunbeach Festival posa a la venda 18.000 noves entrades anticipades
RedactaVeu / Cullera

Davant l’allau de peticions d’entrades rebudes fa unes setmanes, Medusa Sunbeach Festival ha decidit posar a la venda aquest pròxim diumenge una nova partida de 18.000 entrades de dia, el que equival a 6.000 abonaments amb preus a partir de 27 euros per a la seua edició de 2016.

En la primera finestra de venda anticipada, fins a 30.000 usuaris es van connectar al sistema de venda online i van col·lapsar els servidors, amb la qual cosa les 16.500 primeres localitats es van esgotar en poques hores. Des de llavors, els fans han reclamat insistentment en les xarxes socials un nou llançament a preus promocionals.

La tercera edició de Medusa tindrà lloc en el mateix lloc, la Platja de Cullera, del 12 al 14 d’agost. Una de les novetats del 2016 serà la prolongació dels dies de càmping: els assistents podran acampar durant tota una setmana, del 8 al 15 d’agost. Des del primer dia d’acampada fins a l’inici del festival, tots els dies hi haurà una festa en la zona d’acampada, en la platja o en espais sorpresa encara per desvetllar.

Comparteix

Icona de pantalla completa