Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘Com és possible que Fira València haja tardat set anys en reclamar al PP mig milió?’

Xavier Pérez / EP / València.

La portaveu i vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, ha assenyalat aquest divendres, respecte a la demanda de Fira València en la qual reclama al PP el pagament del Congrés que va celebrar en 2008 en aquest recinte, que “s’ha de complir la llei” i “pagar el que hom ha de pagar”, al mateix temps que s’ha preguntat “com és possible que Fira València haja tardat set anys en reclamar al PP mig milió?”

Així s’ha manifestat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada sobre la seua valoració de la demanda de Fira València per l’impagament de 568.111,94 euros corresponents al Congrés Nacional que s’hi va celebrar.

Ha considerat que el PP “demana molt que es complisquen les lleis” i ha sentit en diverses ocasions al mateix president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, dir que les lleis estan per a complir-les, sobre la qual cosa ha dit que “també estan per al PP” i “per a pagar el que u deu”.

Així mateix, s’ha mostrat estranyada pel fet que no s’haja reclamat abans el pagament d’auna cosa que “és nostra”, tot i que la situació de Fira València no és precisament “pròspera” i entra dins de la legalitat ordinària que el creditor cobre del deutor. “Per què hem tardat set anys en reclamar-ho?”, ha incidit.

En tot cas, s’ha mostrat convençuda que Rajoy, que es va proclamar candidat en aquest Congrés –“qui malament comença, malament acaba”, ha ironitzat—farà el favor de “pagar els deutes del seu partit que el van fer candidat”.

Qüestionada sobre el fet que aquesta reclamació s’haja produït després del canvi de Govern, que han provocat el consegüent canvi en els representants institucionals en Fira, i si s’han donat instruccions sobre aquest tema, Oltra ha manifestat que “sona casual” que després del canvi de Consell se li estiga reclamant i ha recalcat: “Qui tinga orelles que ho escolte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa