Diari La Veu del País Valencià
Morera defensa el ‘dolorós’ però ‘útil’ pacte amb Podemos  
RedactaVeu / EP / Morera

Així s’ha expressat Enric Morera en declaracions als mitjans en les Corts en relació a les crítiques sorgides en els últims dies respecte a la negociació de l’acord electoral, que va ser registrat davant notari divendres passat. Sobre aquest tema, ha admès que l’acord “ha costat” però està “molt satisfet” de la candidatura, que “serà clau en la configuració d’un espai valencià de progrés en el Congrés” i ser protagonistes en “la segona transició”.

“Les formacions de dreta i centralistes estan nervioses”

“Ha sigut una decisió molt decisiva per a ser protagonistes en la segona transició. La coalició tindrà un paper molt rellevant”, ha dit Morera, qui ha agregat: “Eixirem a guanyar el partit, a ser la primera força política en el Congrés”.

Respecte a les dimissions arran d’aquesta negociació, ha apuntat que “l’única crisi que hi ha és la de les polítiques de dreta i centralistes que veuen aquest pas que hem donat per a configurar un gran grup valencià en el Congrés” i estan “realment nervioses”. Així, ha incidit que encaren la campanya amb “molt d’optimisme” i convicció, i ha reiterat que han sumat al projecte “a tots aquells que volien sumar-se”.

“El manifest és útil i molt positiu”

Preguntat sobre l’elecció dels candidats per primàries, ha manifestat sentir-se “totalment identificat” amb aquest procés d’elecció -que està usant el Bloc per a triar els seus candidats- i també ha valorat el manifest ‘Amb el teu, #MésCompromís’ -que ja han firmat 260 dirigents i militants-, un document que ha qualificat com a “útil i molt positiu” de cara al camí que ha d’emprendre la coalició després de les eleccions.

Comparteix

Icona de pantalla completa