Diari La Veu del País Valencià
‘El model d’estat’ valencià de territori, finançament i ocupació a l’Octubre CCC
L. Part / València

Aquest dijous, dia 5 de novembre, a partir de les 19 hores, se celebrarà a l’Octubre CCC la taula redona “El model d’Estat pensat des de València” en el qual rellevants i destacats ponents i especialistes abordaran el model valencià de territori i infraestructures, de finançament i d’ocupació.

‘El model valencià de territori i infraestructures’ és el títol de la ponència amb què obrirà la taula redona el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, a les 19 hores.

Mitja hora més tard, a les 19:30 hores, l’analista i membre de la comissió d’experts sobre finançament autonòmic Rafael Beneyto, parlarà i debatrà sobre ‘El model valencià’ de finançament, mentre que a les 20 hores, serà el catedràtic de Psicologia del Treball i membre de la Sectorial d’Ocupació, Oto Luque, qui expose la seua visió i arguments sobre ‘El model valencià d’ocupació’. En acabar la taula redona, se celebrarà una roda de premsa, segons han anunciat els organitzadors.

L’acte està organitzat per Sectorial d’Economia i Ocupació de Compromís per València i compta amb la col·laboració de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa, i es realitza “en memòria de l’insigne Francesc de Paula i Burguera, mort el darrer 16 d’octubre de 2016”.

L’esdeveniment se celebrarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Octubre CCC), situat al carrer Sant Ferran 12 de València, i marca algunes de les principals prioritats a l’agenda del País Valencià de cara a les decisives pròximes eleccions estatals del 20D i als pròxims processos de reforma del model territorial, sistema de finançament, infraestructures i mercat laboral, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa