La IV edició de ‘Ciutat Vella Batega’ tindrà lloc el proper dissabte a la plaça del Pilar

“Enguany la jornada, amb el lema ‘Ciutat Vella fa bon caldo’, volem mostrar el nostre barri com un perol on es couen a foc lent, des dels orígens de la ciutat”
27 octubre 2015 01:00h
RedactaVeu / València

Aquest dissabte 31 d'octubre  amb el lema  “Ciutat vella fa bon caldo” se celebra a la plaça del Pilar de València la IV edició de  Ciutat Vella Batega. Una jornada de trobada, festa i debat oberta a tothom que està organitzada per entitats i veïns de  Ciutat Vella que treballen per un nou model de barri, més participatiu i integrador.

Les diferents activitats programades passen per la fira d’entitats, el dinar popular i diverses activitats vespertines.

Els organitzadors, a través del seu manifest, expliquen que “enguany la jornada, amb el lema ‘Ciutat Vella fa bon caldo’, volem mostrar el nostre barri com un perol on es couen a foc lent, des dels orígens de la ciutat, els ingredients que ens conformen socialment”.

“Volem fer i ser un caldo que siga la base d'una evolució d'estil de vida, sense perdre les arrels però deixant de banda prejudicis i obscurantismes. Llancem llenya al foc per crear un bull en què el veïnat participem activament en les decisions que ens afecten”, expliquen, entre altres coses els motius que els condueix a muntar un any més “Ciutat Vella Batega”.


 

 

Descargas

next