Diari La Veu del País Valencià
Cándido Méndez: ‘El vídeo del PP és un insult a la intel·ligència’
Europa Press / València

Méndez s’ha referit així, en l’obertura de la Escola Sindical d’UGT-País Valencià, al vídeo electoral del PP en el qual es presenta l’Estat espanyol com una dona morint-se en una sala d’Urgències en 2011 i que, després dels tractaments i rehabilitació, acaba eixint de l’hospital pel seu propi peu en 2015.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que “aquest tipus d’estratègies electorals tan bastes i tan poc apegades a la realitat, ja que presenten una realitat increïble, no tenen en compte la maduresa del poble espanyol”.

Així, ha constatat que estem en “un estadi molt diferent” i el PP segueix sense interessar-se” i per açò li ha retret que “fer un vídeo així, tan groller i tan bast, és insultar la intel·ligència dels espanyols”, ha criticat.

De fet, ha recordat que “estem en un país on el 50% dels joves està en atur”, on “el 60% dels aturats està un any o més sense treball”, amb “el debilitament dels serveis públics” i amb “els greus problemes” de productivitat i amb “el 100 per cent de deute… Un país al qual la Comissió Europea adverteix que no complirà els objectius de deute no es pot presentar d’aquesta manera”.

Per açò, ha recalcat que ha arribat el moment que tots els partits polítics “parlen de la claredat, especialment el PP” ja que ha apuntat que “les passades eleccions es va presentar amb un programa sabent que “no ho anava a complir i anava a fer el contrari”. “Açò no és admissible, la mínima expressió és parlar al poble espanyol amb claredat i sense demagògia i dir el que faran realment”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa