Diari La Veu del País Valencià
El sector hoteler de les Arenes demana la ‘regeneració del barri del Cabanyal’
Europa press / València

Així ho han indicat durant la presentació de les II Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners de la platja, que se celebraran del 24 d’octubre al 15 de novembre, i en les quals dotze restaurants de les Arenes oferiran un menú especial basat en arrossos de tipus mariner, segons ha indicat l’associació d’empresaris en un comunicat.

En l’acte han intervingut el director de l’hotel Les Arenes, Carlos Voga, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Balnearis de les Arenes, José Miguel Bielsa i la Diputada Provincial de Turisme, Pilar Moncho.

Després de destacar els nous serveis i establiments de la platja, Bielsa ha reivindicat que aquesta transformació no podrà mirar al futur si “no es produeix en paral·lel la regeneració del barri del Cabanyal on la platja s’assenta ja que, al seu parer, la recuperació és “fonamental perquè tota la zona recobre la seua vitalitat i torne a ser un lloc atractiu per als visitants però també, i sobretot, per als valencians”.

Per la seua banda, el director de l’hotel ha destacat que la zona de les Arenes ha sabut “pujar-se al carro de la modernitat sense renunciar a la seua essència més pura com a lloc emblemàtic”, per la qual cosa ha convidat els valencians i visitants a “gaudir de la platja més enllà del període estival”.

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners oferiran un menú especial basat en arrossos de tipus mariner. A més, per a facilitar l’elecció, l’organització ha publicat una guia de menús que es distribuirà en tots els locals de la platja, així com en hotels i altres punts de la ciutat.

Com a novetat en aquesta edició, els qui consumisquen aquests menús entraran en sortejos setmanals de samarretes, davantals i lots de vins, així com d’un sorteig final d’un sopar per a dues persones en el restaurant de l’Hotel Balandret, el restaurant Portolito o una nit en els hotels Gabbana, Balandret, Neptú o Les Arenes.

Comparteix

Icona de pantalla completa