Diari La Veu del País Valencià
Sopar-Festa Estellés 2015 a Tavernes Blanques

RedactaVeu / Tavernes Blanques.

L’Associació Cívica i Cultural Àgora i l’Eixam Edicions, conviden a participar en el Sopar-Festa Estellés 2015. Els Sopars-Festa Estellés van nàixer per la iniciativa de l’escriptor d’Alginet Josep Lozano tal com deia en la seua primera carta de convit: “Amb l’objecte d’instituir una celebració, de crear un nou recurs amb què cohesionar la gent progressista, promocionar la nostra autoestima i defensar la nostra cultura i llengua d’una manera festiva i popular”.

La Festa se celebra a Tavernes Blanques des del 2011, organitzada per l’Eixam Edicions -és una iniciativa sorgida del món del llibre i la cultura- i pel 15M local a les primeres convocatòries i tot seguit per l’Associació Àgora en aconseguir la seua legalització.

Enguany, amb el suport i patrocini del nou Ajuntament sorgit de les passades eleccions municipals -tot un signe esperançador dels nous temps- esperen que el Sopar-Festa Estellés marque la fita d’un avenir de respecte i col·laboració entre totes les institucions, persones i associacions locals per això mateix que deia la primera lletra de convit: “Promocionar la nostra autoestima i defensar la nostra cultura i llengua d’una manera festiva i popular”.

Comparteix

Icona de pantalla completa