Diari La Veu del País Valencià
Ricardo Sixto es presenta a les primàries per encapçalar candidatura d’Ara en Comú
RedactaVeu / València
Per al País Valencià, segons el diputat d’Esquerra Unida, és “bàsic” tindre al Congrés del Diputats “una veu que reivindique els interessos de la majoria dels valencians i valencianes, i que aposte per un model de finançament que puga garantir la suficiència financera per a tindre uns serveis públics de qualitat i garantir la llei d’aplicació de la dependència”, entre altres.

“Ara –ha indicat Ricardo Sixto- hem de treballar per concretar entre tots i totes un programa electoral rupturista, feminista i ecologista per defensar des de l’esquerra”. Per això, assegura, “aquesta és la millor opció per impedir que continue governant el bipartidisme”.

El diputat valencià d’Esquerra Unida-Els Verds ha desenvolupat una “extensa tasca” al Congrés, on ha realitzat més de 800 intervencions parlamentàries en diversos òrgans parlamentaris i ha presentant més de 1.200 iniciatives de tot tipus. També va participar amb la flotilla de la Llibertat a Gaza, i “ha estat amb els treballadors de Bosal, amb els de la Coca-Cola,…, per denunciar els efectes de la reforma laboral del PP”.

Suport a la candidatura d’Alberto Garzón

Així mateix, donarà suport a la candidatura d’Alberto Garzón a la Presidència del Govern que també participa en aquest procés.

Ricardo Sixto, “espera i desitja” que en aquest procés de primàries participen tots i totes les afiliades i simpatitzants “per a donar un fort suport a les candidatures d’unitat popular”.

Comparteix

Icona de pantalla completa