Diari La Veu del País Valencià
Arturó Torró també es fa una foto amb la senyera al revés
L. Part / València

“Però el blau de la senyera va a l’esquerra o a la dreta?”

Aquesta pregunta potser se la formulen hui nombrosos simpatitzants, afiliats i inclús potser dirigents del Partit Popular després de la polèmica originada arran de la campanya encetada pel Partit Popular valencià amb motiu del 9 d’Octubre #TrauLasenyera, en la qual la mateixa líder ‘popular’ Isabel Bonig es va fotografiar subjectant la Senyera del revés, la qual cosa ha repetit ara i difós per les xarxes socials l’exalcalde imputat de Gandia Arturo Torró.

Es desconeix si aquesta nova fotografia repiulada per l’exalcalde de Gandia, en la qual Torró posa amb membres de NNGG Gandia, ha estat de nou un acte involuntari -fruit de l’oblit, distracció o del desconeixement, la qual cosa, encara que amb dificultat, podria resultar comprensible-, o si el fet de posar amb la bandera de València al revés ha sigut un acte voluntari amb el qual eixir del pas de la polèmica pel camí de la reafirmació -en l’errada-.

Imatge piulada per @arturotorro amb el text: “Amb els amics de @NNGGGandia en defensa de les nostres senyes d’identitat”.

Siga com siga, el cas és que a les xarxes socials la suposada nova ‘ficada de pota’ del PPCV a través de NNGG Gandia i d’Arturo Torró amb la foto amb la senyera al revés està agitant els usuaris i generant tot tipus de comentaris, i reaccions.

Com ara les humorístiques de la Companyia Pot de Plom, a la qual posa cara Xavi Castillo, amb una rescatada imatge en què posa -com una sirena- amb la senyera en el paper de l’ara senadora Rita Barberà. I en una piulada posterior indiquen de forma irònica pel revol causat: “Per l’amor de Déu, tots sabeu que aquesta imatge era de conya? Hui vola per les xarxes i estem avergonyits!”.

Pot de PlomTeatre ha rescatat aquesta imatge de Xavi Castillo en el paper de Rita Barberá. Foto: @PotdePlomTeatre.

“Que no, que ens expliquen que no és que estiga la bandera al revés. És que si no hi ha masteler pots agafar-la com vulgues. I sembla que la gent del PPCV els agrada més amb el blau a la dreta per tal que no queden dubtes. El nostre amic, l’exalcalde de Gandia també s’ha fet la foto”, explica de forma satírica Pot de Plom en una piulada que acompanya amb la polèmica imatge de Torró.

Comparteix

Icona de pantalla completa