Diari La Veu del País Valencià
Sabem gestionar els nostres diners?
RedactaVeu / València

El passat 5 d’octubre es va celebrar el primer Dia de l’Educació Financera, en el marc del Pla d’Educació Financera (PEF), a la qual seguiren altres sobre “Guanyar, administrar i estalviar. Educació financera per als joves” i “Finances per a tots”.

Durant les jornades, que es pretén dur a terme cada any el primer dilluns d’octubre, els col·laboradors del PEF, i en concret Caixa Popular, ha programat diferents iniciatives i actes per difondre entre l’opinió pública i el sistema educatiu la importància de la planificació financera, l’estalvi i l’accés a la informació com a bases de la presa de decisions econòmiques “en totes les etapes de la vida, des de la joventut fins a la jubilació”.

Conferència ‘Sabem gestionar els nostres diners? Consells bàsics d’economia familiar’, a càrrec de Miquel Mico a la Biblioteca l’Envic d’Oliva.

En aquest context, Caixa Popular va realitzar a la biblioteca l’Envic d’Oliva la conferència ‘Sabem gestionar els nostres diners? Consells bàsics d’economia familiar’, a càrrec de Miquel Mico. De la mateixa manera, l’endemà van tenir lloc les conferències ‘Guanyar, administrar i estalviar. Educació financera per als joves. Consells bàsics d’economia’, a càrrec de Paco Montesa,a l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs; i ‘Finances per a tots. Aprenent a gestionar l’economia domèstica’, a càrrec de Miguel Montagut al Club municipal de jubilats i pensionistes Fuensanta de València.

A les Jornades estan adherides nombroses institucions i entitats, entre elles Caixa Popular, que compta amb el Banc d’Espanya entre els seus promotors.

Comparteix

Icona de pantalla completa