Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia acull la Fira Gastronòmica i el VIII Concurs de Putxero Valencià
RedactaVeu / L’Alcúdia

L’Alcúdia es convertirà la pròxima setmana en la capital culinària i gastronòmica del País Valencia. Així, dilluns 5 d’octubre i per anar obrint la gana, se celebrarà el VIII Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de La Ribera.

En el certamen participaran Casa Granero i Chaparral (ambdós de Serra), Cher Amadeo (platja de Gandia), Emi (Orxeta), Hotel Bahía Calpe (Calp), Juan Veintitrés (Benifaió), La Granja (Sueca), La Mar Salpà i Picanterra (ambdós de Cullera), La Visteta (Barx) , Miguel y Juan (l’Alcúdia), Naxaret (platja de Puçol) i Sala Braham (Riola).

Més endavant, en concret el dijous dia 8 d’octubre i a les 6 de la vesprada, al Parc de la Fira Gastronòmica, s’inaugurarà La Fira Gastronòmica. A l’acte assistiran representants de les nombroses entitats patrocinadores, junt amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom; el president de l’Associació Fira Gastronòmica Lluís Ribera, a més dels membres de la Corporació Municipal i col·laboradors.

Una volta inaugurada la Fira, d’accés gratuït, quedarà oberta al públic fins al 12 d’octubre al parc de la Fira Gastronòmica i estarà oberta de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 22.00 hores.

Bons degustació de 8 tiquets per 10 euros

Entre els al·licients d’enguany, figura la possibilitat d’adquirir bons per poder accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de beure com de menjar. El bo consta de 8 tiquets i un de tapa, amb un preu de 10 euros i s’acompanya de copa i plat, on poder tastar tot allò que podrà el visitant comprar i endur-se a casa.

A més a més, el públic assistent disposarà d’un espai de Restauració que estarà obert des de les 11 del matí fins a les 12 de la nit, on s’oferiran menjars tradicionals, tapes variades i entrepans. I per si tot això fóra poc, a la Fira Tradicional, els xiquets disposen d’una extensa zona amb variades atraccions per a totes les edats. En definitiva, una cita ineludible i molt atractiva per als bons amats de la cuina i la gastronomia.

Comparteix

Icona de pantalla completa