Diari La Veu del País Valencià
L’equip de govern de Gandia demana la dimissió de Torró i Soler per la trama Púnica
RedactaVeu / EP / Gandia

“I aquest és el trist dia en què coneixem que l’exalcalde que ha gestionat aquesta administració i els recursos de tots els ciutadans està ara imputat en un gravíssim cas de corrupció”, ha manifestat Lorena Milvaques, qui ha explicat que des de la corporació “sempre hem mantingut les formes i hem dit que no ens precipitaríem llevat que hi haguera un procediment judicial que demostrara que hi ha una imputació”.

Per aquest motiu, Milvaques ha declarat que “no és un dia d’alegria sinó un dia perquè aquest govern demane i exigisca, i ara sí amb els papers sobre la taula, responsabilitats a Torró i Soler. Un dia per a demanar-los les mateixes responsabilitats que ells exigien i demanaven dies arrere a altres membres del PSOE”.

Segons ha destacat l’edil nacionalista “un gestor públic no és aquell que es beneficia de manera privada dels diners de tots i, per tant, davant la imputació, haurien de presentar la seua dimissió perquè, almenys per a aquest govern, no representen la ciutadania i no són bons gestors públics per a Gandia”.

Torró: un anunci de dimissió no complit

Milvaques ha recordat, a més, les paraules d’Arturo Torró que va manifestar que “dimitiria al minut que hi haguera una imputació a la seua persona, però lluny d’açò, sembla que no pensa dimitir”.

El coportaveu socialista, José Manuel Prieto, per la seua banda, ha afirmat, a més, que els regidors del PP, “no estan legitimats per a tornar a governar la ciutat” i s’ha preguntat què opina la resta d’edils populars “perquè volem saber si el seu silenci és còmplice del que està passant”.

“Ara entenem tots els intents, anuncis i operacions d’anar a Barcelona per dur a terme una presumpta moció de censura perquè eren una forma de cercar un blindatge judicial per a poder continuar vivint de les estructures del poder que s’utilitzava en la legislatura passada”, ha assenyalat en al·lusió a l’intent del PP de negociar una possible moció de censura amb la direcció de C’s.

Des del govern asseguren que si és necessari tornaran obrir la comissió d’investigació que la passada legislatura “es va tancar en fals”, encara que de moment confien que la personació en el cas per part de l’executiu local servisca per a esclarir el succeït.

També han exigit la dimissió de Torró i Soler des d’Esquerra Unida Gandia. Per la seua banda el portaveu de Ciutadans Gandia, Ciro Palmer, ha manifestat que li produeix “tristesa” que la ciutat es veja involucrada en un cas com aquest.

Comparteix

Icona de pantalla completa