Diari La Veu del País Valencià
Bonig (PP) dóna suport a Torró i Soler, imputats en la trama Púnica
Europa Press / RedactaVeu / València

En aquest cas, el jutge Eloy Velasco havia cridat a declarar també a l’edil del PP en la localitat Víctor Soler, encara que ha suspès la seua declaració i ha preguntat a les Corts Valencianes si té acta de diputat -és parlamentari aquesta legislatura-, la qual cosa el convertiria en aforat davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià.

Tots dos s’han posat a la disposició del partit encara que recorden que els estatuts del PP només exigeixen la dimissió quan s’haja dictat obertura de judici oral. Torró compareixerà davant el jutge Velasco en l’Audiència Nacional en qualitat d’imputat en la trama Púnica, per ratificar la declaració prestada davant agents Judicials, a principis del mes de juny passat.

Torró ha assenyalat que tant ell com el secretari general del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, han rebut una trucada de l’Audiència Nacional “perquè anàrem a ratificar davant el jutge Velasco les declaracions que vàrem fer al juny. No tenim cap citació judicial, només una trucada de telèfon. Però, llum i taquígrafs, col·laborarem amb la justícia, com ha de ser”.

Segons ha declarat Torró “l’oposició s’està fregant les mans però es quedaran amb açò perquè crec que el jutge Velasco va a sobreseure. És el que demanarem, perquè som innocents però estem embolicats en recerques en les quals hem de col·laborar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa