Diari La Veu del País Valencià
Lambda ix al carrer un any més en el Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual
RedactaVeu / València

Des de Lambda defensen que el Dia de la Visibilitat Bisexual és un dia per a la visibilització, la reivindicació i l’orgull, no sols de les persones bisexuals, sinó de tota la societat valenciana, i un dia per recordar la importància de combatre entre totes i tots la bifòbia, que és la discriminació o odi cap a les persones bisexuals.

Noe Pérez, coordinadora del Grup Bisexual i Pansexual de Lambda, assenyala que “aquesta discriminació, així com la mitificació i la falta de referents a la qual ens hem d’enfrontar les persones bisexuals, són una xacra tangible a nivell nacional i internacional, una trista i injusta realitat que genera malestar, sentiment de soledat, incomprensió, ansietat, depressió i desesperació. La visibilitat i l’educació són les ferramentes primordials per aconseguir una societat que respecte la nostra orientació, la consecució dels nostres drets i el nostre benestar en tots els àmbits de la nostra vida com a persones bisexuals”.

Per tot açò, com apunta la coordinadora general de Lambda, Fani Boronat, “continuem treballant per la visibilitat de les persones bisexuals, les del nostre país i les de la resta de països on també pateixen per causa de la seua orientació sexual. A poc a poc i entre tots i totes acabarem amb els prejuís i odis irracionals cap a les persones bisexuals i que englobem amb el nom de bifòbia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa