Diari La Veu del País Valencià
La Conselleria amplia desdoblaments d’FP tal com demanava STEPV
RedactaVeu / València

Segons recorda STEPV, en aquestes especialitats el professorat interí va ser reordenat per aplicació de l’acord de 2013, “però per aplicació de la sentència guanyada per STEPV contra l’esmentat acord, les llistes van tornar a l’ordenació anterior al 2013”.

Això ha afectat un col·lectiu de docents que es van veure beneficiats per l’acord de 2013 i que ara han tornat a la seua posició en les borses amb problemes per accedir a places en les adjudicacions.

És per això que STEPV va sol·licitar l’ampliació dels desdoblaments d’FP i recuperar els que es tenien abans de la retallada brutal de 2010. D’aquesta manera s’evitaria el perjudici per al col·lectiu reordenat ara, segons expliquen fonts del sindicat.

STEPV “celebra” que s’amplien els desdoblaments d’aquests mòduls i d’aquesta manera intentar que cap docent que ha treballat aquests darrers anys es quede ara sense feina.

Així i tot, STEPV ha sol·licitat que s’amplien els desdoblaments en altres mòduls i famílies professionals que també ho necessiten per a millorar l’atenció a l’alumnat, “com per exemple en els mòduls d’Educació Infantil, atenció a persones en situació de dependència, o famílies professionals com Automoció, o Administració i Gestió”.

La Conselleria, segons el sindicat, “ha pres nota d’aquestes demandes” i s’ha compromès a estudiar-les tot i que ha advertit que estan estirant tot el que poden els pressupostos per a incrementar aquests desdoblaments, clonclouen les mateixes fonts sindicals.

Comparteix

Icona de pantalla completa