Diari La Veu del País Valencià
Els Verds defensa una coalició Compromís-Podemos per a les Estatals
RedactaVeu / València

L’Executiva va considerar que “una candidatura de confluència de forces d’esquerres al País Valencià és la millor garantia de connexió amb la ciutadania i, per tant, per obtindre el millor resultat possible”. La proposta de confluència ja va ser acordada en les dos darreres executives del partit, així com en la Mesa de País de l’organització reunida el passat 25 de juliol. Els ecologistes formen part de la coalició Compromís al costat del Bloc, Iniciativa i independents.

Finalment, la direcció de Verds Equo va acordar fer públic “el seu rebuig a tot tipus d’actituds de fets consumats o decisions unilaterals dins de Compromís de cara a les pròximes eleccions de desembre i demana responsabilitats als seus socis”.

L’Executiva va reforçar la seua aposta pel diàleg i la negociació entre els diferents components de la coalició, “que és com sempre s’han fet les coses en Compromís, i on rau el seu principal valor de pluralitat i sobiranies compartides”. VerdsEquo no contempla una altra cosa que no siga que tota la coalició es presente de forma conjunta a les pròximes Estatals.

Comparteix

Icona de pantalla completa