Diari La Veu del País Valencià
J.L. López manté l’oferta per Pelayo, mentre l’Ajuntament també mostra interès
Paco Durà / València.

L’empresari José L. López ha decidit enviar al propietari del trinquet Pelayo una nova oferta, després que una empresa especialitzada haja realitzat una taxació de l’immoble.

En eixa taxació actual de l’edifici del trinquet, segons fonts molt properes a J.L. López, es fixa el preu de 490.000 euros. I per això, l’empresari ha decidit mantenir davant el propietari la proposta de comprar Pelayo per 600.000 euros, la qual ja fou rebutjada en el seu dia pel propietari, Jaime Amorós, qui al·legava que li havien fet una taxació oficial en 2009, per 670.000 euros, un preu que inclús es quedava per dalt de l’oferta de López.

Ara, aquest vol demostrar que la taxació anterior estava fora del mercat actual i creu que s’hauria d’acceptar la seua oferta de compra, que sempre ha sigut de 600.000 euros.

La intenció de López és la de reformar les instal·lacions, que requeriran un forta inversió. I en un termini mitjà cedir la propietat de forma molt assequible a les institucions públiques, bé directament o mitjançant la Federació de Pilota, però el propietari posa molts entrebancs i caldrà veure si el convenç esta oferta després de conèixer la nova taxació.

Cal recordar que el trinquet només pot dedicar-se a esta activitat i que a la fi podria ser expropiat. I que, a més, l’accés que té és un dret a passar sense que tinga la propietat d’eixe passadís.

L’Ajuntament de València disposat a comprar el Trinquet Pelayo

Segons va informar ahir divendres el diari Las Provinicias, l’Ajuntament de València va presentar una moció signada pels tres partits que formen el pacte de govern durant la junta de govern d’ahir divendres dia 18, amb l’objectiu de donar resposta a la precària situació de la instal·lació per les discrepàncies entre el propietari i l’actual gestor.

Comparteix

Icona de pantalla completa