Diari La Veu del País Valencià
La Pobla de Vallbona ret homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés

EP / La Pobla de Vallbona.

La Pobla de Vallbona (el Camp de Túria) retrà aquest dissabte homenatge al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés amb un sopar baix braç en la Casa Gran, el museu etnològic de la localitat, segons ha informat el consistori municipal en un comunicat.

Entre els convidats estaran els familiars del poeta de Burjassot, així com el conseller de Cultura, Vicent Marzà. També participaran en aquest acte representants del món de la cultura i experts en la figura de Vicent Andrés Estellés com per exemple Jaume Pérez Montaner, Francesc Mompó, Joan Femenía i el grup d’escriptors Lletra Edeta.

L’homenatge consistirà en un recital amb poemes d’Estellés i un espectacle poètic-musical de ‘De mà en mà’ amb la veu de Francesc Anyó i la música de Borja Penalba per a fer arribar a l’espectador l’essència dels poemes d’Estellés. El sopar estarà obert a tot el públic i l’accés serà gratuït.

Segons ha indicat la regidora de Cultura, Beatriu Palmero, amb aquest important homenatge a Estellés “arrancarà la temporada cultural de la Pobla de Vallbona on ja està preparada una àmplia oferta d’activitats”.

Comparteix

Icona de pantalla completa