Diari La Veu del País Valencià
Interins fan nit a les portes d’Educació i del Prop
RedactaVeu / Europa Press / València

L’assemblea permanent de professorat interí es va reunir ahir a la seu de la Conselleria a l’avinguda de Campanar i va decidir passar la nit en aquest espai amb la finalitat de “mantenir la pressió” durant el dia de hui, quan, precisament, es tractarà l’acord d’interins a la Mesa Sectorial d’Educació.

Tot i que al principi la intenció d’aquest col·lectiu era pernoctar al recinte de la Conselleria, a les 20:30 hores, aproximadament, es van tancar les portes de les instal·lacions oficials, moment en el qual, segons assegura el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV-IV), “la Policia Nacional va comunicar que si no s’abandonava el recinte se sancionaria totes les persones que hi passaren la nit”.

Per aquest motiu, l’assemblea permanent es va veure ‘obligada’ a abandonar el recinte “per no exposar-se a la sanció econòmica. A més, va decidir mantenir l’assemblea a l’exterior de la Conselleria”, explica el sindicat en un comunicat. Després, a instàncies de l’autoritat i ja de matinada, el grup va traslladar la protesta fins a una oficina del Prop de la Generalitat, apunta un portaveu de STEPV.

El col·lectiu reitera d’aquesta manera la seua voluntat de mantindre la pressió i no cessarà fins aconseguir que la Conselleria rectifique en la seua pretensió de rebaremar les borses de treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa