Diari La Veu del País Valencià
Compromís celebra el suport unànime de la Diputació d’Alacant a XarxaLlibres
RedactaVeu / Alacant

Després de l’adhesió del grup popular al projecte s’ha aconseguit “el primer acord positiu per a la ciutadania alacantina”, assegura Compromís, que celebra que “la raó s’ha imposat en una institució que s’ha resistit massa a donar suport plenament un projecte impulsat per la Conselleria d’Educació, destinat a crear un banc de llibres i que les famílies dels alumnes valencians tinguen el seu accés garantit”.

Sobre la queixa formal presentada pel grup popular davant la Generalitat pel que consideren una falta de comunicació i informació per part d’Educació, Compromís apunta que “és falsa” donat que “la setmana passada es va produir un contacte entre Diputació i Educació en el qual es va convidar al president provincial a una entrevista a la qual s’ha negat a assistir personalment i en el seu lloc enviarà un vicepresident”.

Compromís “lamenta” que Esquerra Unida no s’adherisca a la iniciativa “i confonga el que són les beques de llibres amb aquest projecte que principalment va destinat a crear un magatzem de textos educatius”. A més, subratlla que aquesta recopilació de textos, amb el suport de tots, “farà innecessari que en el futur hagen beques que estigmatitzen a aquells alumnes socialment més desafavorits”.

“El tancament d’aquesta guerra absurda entorn de XarxaLlibres és un motiu de celebració per a les famílies dels alumnes alacantins i aquesta Diputació. També una mostra de la línia d’actuació que mantindrà Compromís aquesta legislatura”, ha considerat el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.

Comparteix

Icona de pantalla completa