Facebook bat el seu rècord

La xarxa social va batre el passat 24 d’agost el seu rècord de persones connectades. En un lapse de 24 hores, 7 de cada 10 usuaris de la Facebook es van connectar fins a ser 1.000 milions d'usuaris els que en aquesta data van passar per la xarxa social
20 setembre 2015 01:00h

Tecnonews / ACPG / ECA.

Lluny queden aquells vaticinis que afirmaven que Facebook estava en caiguda lliure. En el seu moment tals prediccions fetes per la Universitat de Prince i que asseguraven que al 2017 el 80 per cent dels usuaris es donarien de baixa, van fer enfurismar a la xarxa social de Mark Zuckerberg. A dia de hui i després de les vacances, Facebook pot presumir de tals perspectives de futur amb l'establiment d'un nou record.

El passat 24 d'agost la xarxa social va batre el seu rècord de persones connectades. En un lapse de 24 hores, 7 de cada 10 usuaris de la Facebook es van connectar fins a ser 1.000 milions d'usuaris els que en aquesta data van passar per la xarxa social.

1.000 milions d’usuaris al dia

Com a norma general, aquesta xifra s'ha d'ubicar entre les dues següents. L'empresa dirigida per Mark Zuckerberg té un total de 1.490 milions d'usuaris mensuals i 968 milions d'usuaris de forma diària.

Facebook està en un moment dolç i és en tots els països del món la primera xarxa social exceptuant els casos de la Xina i l'Índia.

Sens dubte es tracta de la primera vegada en la història de la humanitat en la qual veiem una entitat tractant de connectar tothom, i donades les perspectives vistes hui, no sembla estrany que aquest dia arribe. 


next