Diari La Veu del País Valencià
Compromís fa seua la proposta a favor de XarxaLlibres presentada a la Diputació d’Alacant
RedactaVeu / Alacant

El portaveu de Compromís en la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, ha estat aquest dijous amb els membres de la plataforma social, que ha presentat la seua posició a les portes del Palau provincial i han volgut mostrar el seu rebuig a l’ambigüitat que està mantenint el president César Sánchez respecte a aquest assumpte.

La visió de la Plataforma per l’Ensenyament Públic tindrà ressò en el ple provincial gràcies al fet que Compromís va presentar una moció similar que es debatrà dimecres que ve en l’hemicicle provincial.

“Simplement demanem a Sánchez que seguisca els passos de la Diputació de València i no continue amb el seu intent d’aplicar un sistema progressiu a les ajudes que rebrà cada alumne per llibre conservat i lliurat a final de curs a XarxaLlibres. La inversió serà relativament important durant el primer any ja que és quan es constituirà la totalitat del banc de llibres, tanmateix la inversió que es faça en els cursos posteriors serà molt menor”, ha explicat Fullana.

Compromís considera que l’aprovació de la moció per part del ple de la Diputació seria “la primera gran notícia” que podria eixir d’una institució “paralitzada, que està més de 50 dies discutint sobre sous, competències i circumstàncies que en res repercuteixen en els ciutadans mentre s’oposa a iniciatives d’un Consell que ha fet més per engegar-se durant l’estiu que aquesta corporació. Comença el curs escolar i hauríem de donar una bona notícia a les famílies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa