Diari La Veu del País Valencià
Un joguet valencià, entre els més innovadors del món
RedactaVeu / València

‘Fun in a case’ ha sigut triat entre els 20 projectes més innovadors per a la infància en el marc del Saló Internacional del Joguet ‘Kind + Jügend’ d’Alemanya que se celebra fins al 13 de setembre a Colònia. Es tracta d’un joguet dissenyat per ‘Innoarea, spin off’ de la Universitat Politècnica de València, sota la seua marca Innedit Kids.

Aquest joguet ha estat dissenyat per Innedit Kids, la marca de productes infantils d’Innoarea Design Consulting. Sota el lema: ‘Tots els joguets grans en una caixa’, aquest producte proposa al xiquet múltiples possibilitats de joc usant com a element central diverses caixes. Combinant-se i afegint diferents elements de personalització, es converteixen en diferents escenaris de joc com una cuina, un vaixell, un avió, un tocador o una caseta de nines. Així fins a 12 jocs diferents continguts en una caixa de fusta.

Beatriz García Prósper, Patricia Rodrigo i Gabriel Songel, catedràtic de disseny de la Universitat Politècnica de València i fundador d’Innoarea, han sigut els seus creadors. “Es tracta –expliquen –d’un producte molt senzill, diverses caixes amb diferents accessoris. Amb eixos mòduls, depenent de la disposició que tinguen, poden combinar prestatgeries i configurar diferents disposicions per a jugar”.

El límit està en la imaginació i afegint diferents elements de personalització es converteixen en diferents escenaris de joc. En suma, una idea senzilla que treballa el tema de la creativitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa