Diari La Veu del País Valencià
Mireia Mollà: ‘El problema de l’aigua en el sud d’Alacant té un nom: Partit Popular’
RedactaVeu / Alacant

La parlamentària il·licitana considera “una broma pesada” l’actitud dels populars tant en el govern de l’Estat espanyol com en el seu partit al PV després de 20 anys de defensa a ultrança dels transvasaments en detriment de les dessaladores per part del PP.

La coalició “urgeix” els populars valencians al fet que “assumisquen d’una vegada” que la política de transvasaments com a única opció “està morta i no servirà per a pal·liar la urgència d’aigua en el sud alacantí i altres punts del territori”, amb unes previsions climatològiques que indiquen que la sequera és una fenomen amb el qual s’haurà de conviure més en el futur.

“Han estat més pendents de l’enfrontament que de consensuar i optar per mesures sostenibles a llarg termini. Bonig s’obceca a mantenir el discurs dels transvasaments en el centre del debat com si foren una solució màgica. Esperem que en el Ministeri d’Agricultura li expliquen que s’està contradient amb el que diu el seu president i que la realitat ha acabat per imposar-se”, ha asseverat Mollà.

La diputada defensa la línia sostinguda per la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de complementar accions que contravinguen el dèficit hídric amb les infraestructures disponibles, així com avançar en mesures fins ara no provades i d’acord amb les directives europees que aposten per l’autosuficiència.

Mollà aposta per consensuar amb una visió de conjunt mesures que siguen sostenibles i permanents per a la sequera”, i denuncia que “no necessitem que uns altres estiguen ressuscitant idees absolutistes i guerres que van en contra del bé comú”.

Comparteix

Icona de pantalla completa