Diari La Veu del País Valencià
Podem Cullera fa una crida a l’ajuda ciutadana als refugiats
RedactaVeu / Cullera

Podem Cullera demana a més a més que es pose en marxa “de la manera més ràpida possible” un cens de recursos d’habitatge disposats a l’abast de les persones que ho necessiten” ja que “hui ja és tard, demà tindrem més morts a la nostra consciència”.

El cercle politíc-ciutadà considera que la barbàrie que està ocorrent a Síria, amb la indiferència de l’ONU i de tot occident, “s’ha d’aturar” ja que “no es pot permetre al segle XXI que passen aquestes coses”. “El primer món –indiquen-som tant responsables de les morts com els que premen els gallets. La guerra es pot i s’ha d’aturar ja”.

En aquest sentit, posa de manifest que les persones “van per davant de les polítiques d’aquestos governs adormits que ens “malgovernen” i recorda que les persones “s’han alçat per a dir que ja en tenim prou i que ací estem disposats a acollir les víctimes”.

Finalment, recorden que “és una obligació humanitària; perquè és una obligació dels tractats internacionals davant les guerres a tot arreu; perquè és de llei i perquè si no ho fe estarem posant en perill el futur de tota la humanitat en el seu conjunt”.

Comparteix

Icona de pantalla completa