La Valldigna revela els secrets que tanca el Monestir en les activitats d'estiu

El Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat de la Valldigna (la Safor), ha organitzat dins del seu programa d'activitats especials i durant el mes d'agost visites guiades i teatralitzades per a tota la família amb la finalitat de donar a conèixer la història d'aquest conjunt històric monumental del País Valencià, segons fonts de GVA.
16 agost 2015 01:00h
RedactaVeu / EP / Simat de la Valldigna

Tots els caps de setmana d'agost, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores, s'ofereix l'activitat 'El Monestir obert per vacances', que mitjançant “una visita d'una hora ofereix un viatge en el temps en el qual es revelen tots els secrets que tanquen les pedres d'aquest històric monument”, ha precisat l'administració autonòmica.

Igualment, el pròxim 15 d'agost, a les 19.00 hores, es realitzarà la visita animada 'L'abat et guia per les cambres abacials', un passeig en el qual l'abat del monestir obrirà les portes del palau i rememorarà les gestes dels seus antecessors responent a qüestions com quin era el paper d'aquest personatge dins de la comunitat o quins eren els seus privilegis. Aquesta visita també té una durada aproximada d'una hora.

El pròxim 29 d'agost, a les 19.00 hores, tindrà lloc l'activitat 'Valldigna a Escena', d'una hora de durada igualment. Es tracta d'una visita teatralitzada en la qual un abat, un jueu i un musulmà queden atrapats en el temps dins del monestir. Així, els participants s'endinsaran en la història d'aquest conjunt i es podran conèixer les relacions entre cristians, jueus i musulmans durant l'Edat Mitjana.
 

 
 

 

next