Diari La Veu del País Valencià
Alerta taronja per fortes pluges a l’interior de la meitat Nord del País Valencià

RedactaVeu / EP / València

Les comarques del Nord del País Valencià i el nord de les Centrals estan aquest dissabte en alerta per pluges i tempestes, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) consultada per Europa Press.

Així, Aemet indica que tot l’interior de les comarques del Nord està en alerta taronja per fortes pluges i fenòmens de tempesta, mentre que el seu litoral i tota la zona nord de les comarques centrals, tant el litoral com l’interior, es troben en alerta groga.

Les pluges poden arribar a ser molt fortes, especialment a Castelló, on s’esperen tempestes amb una gran quantitat de rajos. A més, es preveu que pot arribar a produir-se pedregada.

La predicció d’Aemet assenyala també que poden arribar a acumular-se 40 mil·límetres per hora a l’interior de les comarques del Nord i que els fenòmens esperats estan previstos per a tot el dia. En el litoral d’aquesta zona Nord del PV es podria arribar a 20 mil·límetres per hora, igual que en el nord de València.

La resta del País Valencià, litoral i interior sud de les comarques Centrals, i totes les del Sud del nostre territori, , roman sense avisos. Es preveu que demà diumenge tot el territori valencià recupere la normalitat, segons l’Aemet.

Comparteix

Icona de pantalla completa