Diari La Veu del País Valencià
Objectiu complit: les 43+47 víctimes del metro de València no cauran en l’oblit

L. Part / València.

El monument en homenatge a les víctimes de la tragèdia d’aquell trist i fatídic 6 de juliol del 2006, obra d’Anja Krakowski i amb el qual es pretén recordar a la societat del País Valencià “el compromís de construir una societat millor” ja té els fons necessaris perquè siga en breu una realitat.

I això gràcies a l’èxit de la campanya ‘Projecte 3 de Juliol‘ encetada en aquest sentit per l’AVM3J, que a poc de 4 hores que concloga el seu termini, ja ha aconseguit reunir els 18.000 euros necessaris per construir el que l’AVM3J considera “una intervenció́ artística contra l’oblit, un monument per a tota la societat valenciana, un projecte viu, que perdure en el temps i en la memòria col·lectiva. Que siga un punt de reflexió́ i de referència, que marque una fita de canvi en la ciutadania, que ens recorde el compromís de construir una societat millor”.

En concret, en el moment de redactar aquesta informació, la campanya de Verkami havia reunit un total de 18.779 euros –davant els 18.000€ necessaris-, gràcies a les aportacions altruistes del conjunt de la societat del País Valencià i canalitzades en forma del mecenatge de 389 persones en donacions de 5€ (61 mecenes); 12€ (102); 25€ (130); 50€ (43); 100€ (26); 250€ (17) i 500€ (recompenses esgotades).

L’equip de la Veu expressa la seua sincera felicitació i enhorabona a l’AVM3J per la consecució del repte plantejat i, per extensió, al conjunt de la societat valenciana per la solidaritat demostrada cap a les famílies i amics i amigues de les i els 43 morts i 47 ferits d’aquella tragèdia que mai no ha de caure en l’oblit.

Comparteix

Icona de pantalla completa