Diari La Veu del País Valencià
Mor un ancià en els bous al carrer de Gata de Gorgos
EP / Alacant

Un ancià va morir aquest dilluns en els festejos de bous al carrer de la localitat alacantina de Gata de Gorgos, segons han confirmat a Europa Press fonts municipals.

Els fets es van produir ahir a la vesprada quan l’home –un veí octogenari de la localitat– assistia al festeig amb els caps de bestiar, inclòs en el programa de les festes en honor del Santíssim Crist del Calvari, i, pel que sembla, encara que es trobava dins d’una estructura de protecció, un dels animals va introduir el cap a l’interior i banyegà la víctima, que va acabar morint.

Tots els grups de la corporació municipal de Gata, al costat de la Comissió de Festes 2015 i la Associació Bouera, han manifestat, a través del Facebook de l’Ajuntament, el seu condol a la família del mort, M.S.

A més, el Consistori ha comunicat la suspensió de la resta d’actes taurins previstos en les festes a causa del tràgic succés.

Aquest estiu s’han produït ja altres dues morts per bous al carrer, la d’un turista francès a Pedreguer (la Marina Alta) i la d’un veí de 55 anys del Grau de Castelló (la Plana Alta).

Comparteix

Icona de pantalla completa