Diari La Veu del País Valencià
La paella ja és candidata a tindre el seu #paellaemoji

RedactaVeu / València.

La paella valenciana ja és oficialment candidata a tindre la seua emoticona. Així ho ha anunciat el principal impulsor d’aquesta iniciativa, l’humorista suecà Eugeni Alemany en el seu compte Twitter.

“Hui vull compartir amb tots vosaltres la notícia d’un gran èxit col·lectiu. El comitè d’Unicode, acaba de fer públic la notícia”, apunta Alemany, qui amb el suport d’Arròs La Fallera, va viatjar recentment a Estat Unitats per tal de presentar la seua proposta.

“Vull donar-vos les gràcies a tots i totes pel suport i la força durant estos mesos, així com a Arroz La Fallera que va creure en el projecte. Este és un xicotet pas per a la paella, però un gran pas per a la visibilització internacional de la cultura valenciana”, assegura Alemany.

Segon explica Eugeni Alemany, la cultura valenciana -la gastronomia, la música, la literatura, el teatre, la nostra llengua- no necessita que la defensen… necessita que se la veja”. I acaba afirmant: “Els valencians tenim una cosa que es diu ‘comboi’ que demostra que, amb alegria, som un poble imparable. Amb la paella o ‪#‎nadantambmelons, sense mai perdre el somriure, podrem anar molt lluny”.

Comparteix

Icona de pantalla completa