Diari La Veu del País Valencià
CSI•F plantejarà al Consell Superior d’Ensenyaments Artístics una solució per als docents
RedactaVeu / València

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) traslladarà aquesta proposta després de sol·licitar ahir una moratòria a Conselleria d’Educació en la cancel·lació de les comissions de serveis. CSI•F és un dels tres sindicats que formen part de la comissió permanent del Consell Superior d’Ensenyaments Artístics. Defensarà en la seua proposta que la qualitat del sistema educatiu ha de prevaldre pel bé del prestigi dels ensenyaments artístics.

El sindicat ha advertit que la decisió de Conselleria afectarà a uns 500 docents, entre els que han de tornar a la seua plaça en ensenyaments mitjans al no autoritzar les comissions de serveis i els interins que les cobrien els quals quedaran sense vacants. Avisa que pot provocar “un caos organitzatiu” en l’inici de curs per falta de docents en conservatoris superiors.

CSI•F també al·ludeix a la pèrdua de qualitat educativa que suposaria eixa decisió de Conselleria d’Educació, ja que fins a un 80 per cent de l’alumnat de conservatoris superiors podria haver de canviar de professorat i de metodologia si s’aplica aquesta mesura en el cos de professors de Música i Arts Escèniques.

Comparteix

Icona de pantalla completa