Diari La Veu del País Valencià
La Diputació d’Alacant engega la 3a edició del Festival Internacional de Joves Orquestres

EP / Alacant

La Diputació d’Alacant engega demà dimarts, per tercer any consecutiu, el Festival Internacional de Joves Orquestres que se celebrarà de forma paral·lela en els escenaris de l’Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA, i de Teulada-Moraira. La cita és des de demà dimarts 28 de juliol i fins al pròxim 2 d’agost.

En aquesta tercera edició, quatre joves agrupacions estatals i internacionals interpretaran peces de coneguts compositors com Beethoven, Bizet, Manuel de Falla, Txaikovski, Brahms o Rakhmàninov, entre altres.

Les agrupacions que participaran enguany són l’’Eurasian Symphony Orchestra’ of Kazakh National University of Arts, la Jove Orquestra ‘Ciutat de Moscou’, la Jove Orquestra Provincial de Màlaga i l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.

La clausura del certamen comptarà amb un concert de l’Orquestra del Festival, tant a Alacant com a Teulada, dirigida per Francisco Maestre. A més del vessant musical i didàctic, els joves que participen en aquest projecte conviuen durant diversos dies realitzant activitats complementàries.

L’entrada per als diferents concerts del festival, tant a Alacant com a Teulada, serà gratuïta i limitada a l’aforament de les sales on es celebren les audicions.

Comparteix

Icona de pantalla completa