Diari La Veu del País Valencià
El president de les Corts dóna el seu suport a la campanya ‘Llegir en Valencià’
RedactaVeu / València

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut aquest divendres en audiència al director de la Fundació per al Foment de la Lectura Bromera, Josep Antoni Fluixà, per mostrar el suport del parlament autonòmic a la campanya “Llegir en Valencià”, que desenvolupa la fundació en companyia de diversos mitjans de comunicació.

Segons ha assenyalat el President respecte a aquesta recepció, “es tracta d’un gest de reparació a la societat civil i a les iniciatives privades que han treballat per difondre el valencià i promocionar la lectura en la nostra llengua”.

La campanya d’animació lectora en valencià porta en funcionament 10 anys i en eixa dècada, han aconseguit acostar la literatura en la nostra llengua a milers de persones que no han pogut estudiar en valencià. Per això, els llibres i autors triats per a la campanya sempre s’han elegit seguint criteris d’accessibilitat per a tots els públics.

Mantenir viva la flama de la llengua

El president de les Corts ha destacat i agraït “el gran esforç de la Fundació Bromera per fer possible i mantenir viva la flama de la llengua i ens donen una lliçó molt important de com s’han de fer les coses a les institucions públiques, unes institucions que han d’estar sempre al costat del foment de la lectura, de la cultura i del valencià”.

També, Morera ha volgut agrair el suport de determinats mitjans de comunicació, “per sumar-se a la campanya i possibilitar la distribució dels llibres en valencià junament als diaris que participen en aquesta interessant iniciativa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa