Diari La Veu del País Valencià
L’equip de govern de Ribó acorda prescindir del Pepri del Cabanyal
Europa Press / València

Així ho ha anunciat aquest divendres el primer edil en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, en la qual s’ha donat el vistiplau a la moció que arreplega aquesta proposta.

Aquesta iniciativa, que passarà pel ple de l’Ajuntament en la sessió ordinària de juliol per a ser ratificada, compta amb el suport dels tres partits que conformen el govern local i amb el del grup municipal de Ciudadanos, com ha destacat Ribó.

L’acord adoptat en la Junta de Govern Local insta també el Consell a derogar el Pepri i les modificacions aprovades per l’anterior executiu municipal, en mans del PP, per adaptar-lo a l’ordre de paralització.

Igualment, com ha ressaltat Ribó, contempla la redacció d’unes “normes urbanístiques d’urgència” encaminades a garantir la protecció dels elements que protegia el Pepri i que no contempla el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de la ciutat “perquè en cap moment hi haja menys protecció” de la que hi havia amb el Pepri, així com l’elaboració d’”un nou pla per al Cabanyal” centrat en la rehabilitació.

Comparteix

Icona de pantalla completa