Diari La Veu del País Valencià
Saó s’acosta al Baix Vinalopó
RedactaVeu / València

En les pàgines del monogràfic podem llegir articles sobre el coneixement del valencià al Baix Vinalopó (Antoni Mas i Miralles), les zones humides del Baix Vinalopó (Carlos Martín), la ciutat industrial d’Elx (Josep-Antoni Ybarra) i el Misteri més de cinc-cents anys després (Hèctor Càmara i Sempere).

El Quadern es clou amb l’entrevista al president d’El Tempir, una de les associacions que més ha treballat per la normalització del valencià a Elx, Josep Escribano. A més a més, del costat pictòric, el conegut pintor il·licità Antoni Pons hi ha contribuït elaborant la portada de la revista.

Aquest mes, Saó inclou, a més a més, dues entrevistes imprescindibles. La primera amb el nou president de la Generalitat, Ximo Puig, i la segona amb el nou alcalde de la capital, Joan Ribó.

D’altra banda, l’acostumat repàs de l’actualitat valenciana inclou articles sobre la nova situació política com ‘Els valencians passen pàgina’, d’Adolf Beltran, o sobre la polèmica al voltant de la publicació de l’oracional valencià per part de l’AVL, que comenta Joan Lluís Sanxis.

Comparteix

Icona de pantalla completa