Diari La Veu del País Valencià
Carles Mulet: ‘Com a aldeà defensaré el concepte de País Valencià’
Europa Press / València

Mulet s’ha pronunciat d’aquesta manera durant la seua intervenció en la Comissió de Coordinació Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat per a sotmetre’s a les qüestions dels grups per a avaluar el seu coneixement sobre assumptes de rellevància per al País Valencià.

Així mateix, i amb motiu de la pregunta formulada pel diputat de Ciudadanos, Juan Córdoba, sobre si promocionarà en la Cambra alta la designació de ‘País Valencià’, ha respost: “Com a aldeà defensaré el concepte de País Valencià”. D’aquesta manera, ha fet referència a les declaracions de la portaveu de Ciudadanos, Carolina Punset durant el debat d’investidura, quan va dir que “allà on triomfa la immersió lingüística és torna a l’aldea”.

D’altra banda, ha defensat que en la seua futura labor com a senador pel País Valencià no tindrà el problema del “conflicte d’interessos” que poden tenir altres representants polítics de formacions amb la direcció estatal. Així mateix, Mulet ha explicat que és regidor a Cabanes (Plana Alta) i no ha resolt, segons li demanava Podem, si compatibilitzarà tots dos càrrecs.

A preguntes de Rubén Ibáñez (PP), ha rebutjat sentir-se com un “endollat” en Compromís, on ha realitzat labors d’assessor, al mateix temps que ha assenyalat la necessitat de canviar la concepció ciutadana del Senat com a “cementeri d’elefants”.

Per contra, ha destacat que ve d’una trajectòria dels moviments socials i que és una “persona normal”, enfront dels polítics amb llarga trajectòria en les institucions.

Comparteix

Icona de pantalla completa