Diari La Veu del País Valencià
El PP presidirà la Diputació d’Alacant gràcies a un acord amb Ciudadanos
Europa Press / Alacant

Entre les mesures acordades per ambdues formacions i que fan possible el suport de C’s al candidat del PP, figuren “la separació immediata” de qualsevol càrrec que siga imputat per delictes de corrupció o que haja falsejat i enganyat en el seu currículum. Així mateix, es preveu la creació d’un òrgan intern anticorrupció i la realització d’auditories econòmiques sobre els últims huit anys de govern en la institució.

Tormo ha subratllat que es tracta d’un acord d'”estabilitat i governabilitat”, encara que C’s no entrarà a formar part del govern de la Diputació. Ha afegit que és el fruit de “nous reptes i noves solucions” i ho ha comparat amb acords similars aconseguits a Andalusia, La Rioja, Madrid i Múrcia.

El representant de Ciudadanos ha apostat per major “transparència, treball, energia i decisió” i ha demanat a Sánchez que “la corrupció no taque la institució”.

Per la seua banda, César Sánchez ha dit que aquest és un acord d'”estabilitat per a millorar la qualitat de vida i bolcar-se en els problemes de la gent”. El futur president de la Diputació ha afegit que el PP està obert “al diàleg i consens amb altres formacions polítiques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa