Diari La Veu del País Valencià
Hui es lliuren els XXIV Premis Túria a Burjassot

Redactaveu / Burjassot

La veterana, sempre àcida i reivindicativa cartellera valenciana, com així és defineix la Cartellera Túria, celebrarà hui dissabte la seua gal·la dels XXIV Premis Túria. Ho fa retornant a Burjassot, concretament a la Casa de Cultura de la ciutat on lliuraran fins a 22 ‘Halcón Maltés’, amb què premien aquelles persones més destacades del món de la cultura i la política.

La reconeguda cartellera, que enguany ha complit 51 anys, lliurarà premis que recauran, majoritàriament, en membres del món de la cinematografia com Ramón Barea com a ‘Millor actor espanyol’ o Macarena Gómez a la ‘Millor actriu espanyola’, ‘Millor pel·lícula espanyola’ per a La isla mínima’ la qual també s’emportarà el ‘Halcón’ per ser la preferida dels lectors de la cartellera. També s’homenatjarà Álvaro de Luna i José Manuel Cervino. Pel que fa a mitjans de comunicació, el premi serà per a la burjassotera Yolanda Álvarez, excorresponsal a Gaza de RTVE.

Per altra banda, el premi a la‘Millor contribució teatral’ serà per al MIM de Sueca, que enguany celebrarà el seu XXVè aniversari. ‘Millor contribució cultural’ que recaurà sobre la Fira del llibre de València pel seu 50è aniversari i ‘Millor contribució literària’ que recaurà en la col·laboradora de La Veu per la seua darrera i premiada novel·la El retorn de l’hongarès, entre un total de 22 premis amb què compten els Premis Túria.

La gal·la començarà a les 21:45h i les entrades tenen un preu de 8 euros que poden adquirir-se a les taquilles de la Casa de Cultura de Burjassot o per Internet.

.

Comparteix

Icona de pantalla completa