Diari La Veu del País Valencià
Pere Manuel i Ramón Canut amb opcions per dirigir CulturArts i Institut Valencià de la Música

Sixto Ferrero / València

Segons ha pogut saber La Veu, aquest divendres podrien estar nomenats com a director de CulturArts Pere Manuel Aragó, regidor en l’Ajuntament de Cullera i possible diputat per Compromís i actualment funcionari a l’Institut Valencià de la Música.

D’altra banda les opcions per a fer-se amb la subdirecció general de música (IVM) serien per al regidor per Compromís per Nules Ramón Canut Rebull, llicenciat en Història i Ciències de la música per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor superior de saxofon pel Conservatori Superior de Música de Castelló. Les seues investigacions musicològiques se centren sobretot en la música de Castelló de la Plana, temàtica sobre la qual ha publicat diferents articles i sobre la qual està desenvolupant la seua tesi doctoral. Actualment exerceix com a professor de música en Educació Secundària.

Precisament La Veu va entrevistar-lo aprofitant que AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia) complia una dècada de funcionament, associació de la qual Ramón Canut n’havia estat el seu president al llarg de la seua necessària i fructífera singladura.

Comparteix

Icona de pantalla completa