Diari La Veu del País Valencià
La Mesa de les Corts aprova una despesa de 64.200 euros per a comprar 99 iPhone 6
Europa Press / València

Així consta en la resolució signada per l’expresident de les Corts Francesc Colomer –que ahir va deixar el càrrec– d’acord amb l’informe presentat pel Cap de Servei d’Informàtica de la Càmera sobre equipament de l’oficina mòbil per als diputats, “davant la manca d’equips disponibles” i vist que hi ha existència de crèdit. L’informe, a més, compta amb el vistiplau de la Intervenció de la institució, segons el document de la Mesa.

Així mateix, l’acord estableix que el cost del subministrament de cadascun dels terminals es realitzarà amb càrrec al consum de la seua corresponent línia mòbil. Finalitzat el període d’adhesió al contracte, es realitzarà la regulació del possible excés de consum per aquest concepte.

‘Smartphone’ valencià

D’altra banda, el document de la Mesa estableix que la contractació de la línia i dels ‘smartphone’ s’efectuarà amb Telefónica. Sobre aquest tema, la multinacional valenciana d’smartphones, MyWiGo, en un comunicat, ha dit que s’ofereix a “rebaixar la factura en telefonia dels diputats valencians”.

Des de MyWiGo asseguren que poden “reduir per cinc el cost total d’aquesta factura amb el model Halley, un terminal ideat a València i que pot prestar els mateixos serveis que els actuals triats per als diputats”.

Segons ha explicat, es tracta del terminal de gamma mitjana-alta MyWiGo Halley, un dels models “amb més èxit” de l’empresa i que compta amb unes dimensions de cinc polzades, amb un processador quadcore que permet el treball multitarea, dual-sim, lliure, el primer model 4G LTE de MyWiGo i amb el servei tècnic a la Pobla de Farnals.

“Una aposta per la reducció de costos i el foment de les empreses tecnològiques valencianes que pretenen ser part important del teixit productiu i són generadores d’ocupació”, ha afegit la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa