Diari La Veu del País Valencià
Deleste 2015, un festival 100% eclèctic
RedactaVeu / EP / València

Amb aquesta última tanda de confirmacions el certamen “deixa clar la seua aposta per l’eclecticisme i la cerca constant de propostes artístiques de qualitat”, segons els seus organitzadors. El festival remata així un plec en el qual també figuren grups com Low, La Habitación Roja, Pep Gimeno ‘Botifarra’, McEnroe, Exonvaldes, Mourn, Tulsa, Perro, La Família del árbol, El Páramo, We Used to Pray o El Último Vecino.

El Deleste, que en la seua anterior edició va esgotar abonaments, ha doblat ja els objectius de venda d’abonaments respecte a l’edició anterior en aquestes mateixes dates. D’aforament limitat, l’objectiu de la trobada torna a ser oferir una experiència única i diferenciada al públic, amb la cura del so dels concerts i la comoditat dels assistents com a pilars fonamentals de la seua oferta.

Coincidint amb el desè aniversari de la banda, Los Tiki Phantoms tornen amb nou disc, Los Tiki Phantoms y el misterio del talismán’, per a delectar el seu públic amb nova dosi del seu surf instrumental, amanida per a l’ocasió amb un polsim de garatge, un pessic de rock’n’roll i unes gotes de spaguetti western.

Ocellot, Mist i Ramírez

Des de l’altre costat de l’Atlàntic arriben els californians Mike Krol amb el seu melòdic garage-punk. Per la seua banda, els catalans Ocellot són una de les propostes més sorprenents de l’underground estatal gràcies als seus brillants universos d’ambientacions envolupants, guitarres centrifugades, ritmes tribals, capes d’electrònica lisèrgica i psicodèlia seixantera, assenyalen els responsables de la trobada.

Les últimes novetats són Mist i Ramírez. Després d’una absència de quasi 7 anys, la banda liderada per l’holandès Rick Treffers torna a l’escena amb un preciós àlbum titulat ‘The Loop of Love’, que inclou 14 noves cançons d’amor amb els arranjaments i el so de pop oníric tan típic de Mist. Pel que fa a Ramírez, arriba al Deleste amb la intenció de deixar clar que és un dels compositors joves més destacats del País Valencià, conclouen.

Comparteix

Icona de pantalla completa