Diari La Veu del País Valencià
Dos adults i dos xiquets morts en la Vila Joiosa

RedactaVeu / EP / La Vila Joiosa

Els morts en l’explosió registrada aquest dimarts en una casa de camp de la Vila Joiosa són una dona de 66 anys, el seu fill de 38 i dos menors de 7 i 14 anys, segons van indicar a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil. Els menors morts són un xiquet de 7 anys, nét de la dona i fill de l’home, i una menor de 14 anys, filla d’una parella d’ell i que no guarda parentiu amb els anteriors.

La Policia Judicial s’ha fet càrrec de la recerca per a determinar les circumstàncies del succés, conegut sobre les 10.40 hores arran d’una explosió previsiblement provocada per una botella de butà en la caseta.

L’avís es va rebre a les 10.25 hores d’aquest dimarts i els bombers han treballat en l’extinció de l’incendi que ha seguit a l’explosió i que ha afectat una zona de matoll al costat de l’habitatge.

L’alcalde de la localitat, Andreu Verdú, que es va desplaçar al punt on s’ha registrat l’explosió ha assenyalat que es tracta d’un fet “molt lamentable i trist”. Verdú no ha pogut confirmar si primer es va registrar l’explosió i posteriorment l’incendi o a l’inrevés, i ha indicat que la Guàrdia Civil té acordonada la zona i està investigant els fets.

La casa de camp es troba en la carretera que uneix la Vila Joiosa i Finestrat a un quilòmetre del pont de la Vila, segons han informat les fonts consultades.

Comparteix

Icona de pantalla completa