Diari La Veu del País Valencià
El president de l’AVL a Punset: ‘D’aldeans, res’

Europa Press / València.

El president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, ha considerat aquest divendres que les paraules de la portaveu de Ciudadanos en les Corts, Carolina Punset, durant el debat d’investidura del president de la Generalitat, són les d'”algú que comença i que no sap exactament com està la situació”.

Ferrer s’ha referit així al discurs de la líder de Ciudadanos, que aquest dijous va advocar per una educació que no “abandone les llengües universals per a recuperar una minoritària” com és el valencià i va remarcar que “allà on triomfa la immersió lingüística estem tornant a l’aldea”.

El president de l’AVL li ha replicat que “d’aldeans, res” i ha confiat que “amb el temps, i que siga ràpidament, (Punset) es pose en la situació actual, en la qual el valencià és fonamental”, ha defensat.

Per a Ferrer, açò és veu “molt clarament” si comparem el que va dir la líder de Ciudadanos amb la resta de partits polítics. “Si vostè veu que tots els cotxes van contra la seua direcció, el que està equivocat és vostè”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa