Diari La Veu del País Valencià
El Comité de RTVV es compromet a col·laborar amb el nou Consell per reobrir RTVV
RedactaVeu / València

El Comitè emplaça els partits que conformaran el futur executiu valencià “a dissenyar una estratègia que, de manera urgent, permeta detindre la liquidació de RTVV i trobar marcs de negociació amb els representants dels treballadors”.

La declaració del Comitè es produeix en la recta final dels acomiadaments de l’ERO de RTVV, que continuen hui, amb 5 eixides, i es completaran dilluns (amb 22) i dimarts de la setmana pròxima (amb 16). El 30 de juny està prevista l’eixida dels últims treballadors, entre els quals hi ha l’actual presidenta del Comitè d’Empresa, Salut Alcover i el vicepresident, Josep Lluís Fitó, així com els treballadors encarregats de formalitzar l’apagada administrativa de la societat.

En el seu comunicat, “el Comitè d’Empresa recorda la vigència del seu manament, per la qual cosa es configura com a principal òrgan representatiu i col·legiat dels treballadors, responsable màxim de la defensa dels drets laborals dels extreballadors. En consonància, aquest Comitè es compromet a mantenir les reivindicacions per recuperar RTVV i concretar-les en les mobilitzacions que considere oportunes” i anuncia que “de moment, es mantenen les concentracions dels divendres, a la plaça Manises, durant el mes de juliol”.

El Comitè d’Empresa també vol “reconèixer la lluita dels treballadors en la defensa de RTVV” i manifestar el seu agraïment als partits, sindicats, associacions ciutadanes i organitzacions de diferent signe que han expressat públicament la seua oposició al tancament de Canal 9 i Ràdio 9 i el seu suport a la recuperació d’una ràdio i televisió públiques a través de la Iniciativa Legislativa Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa