Diari La Veu del País Valencià
Les goteres en el jutjat 2 de Mislata provoquen la suspensió de judicis

RedactaVeu / Mislata.

El sindicat explica que les goteres en el sostre del local que alberga el jutjat número 2 de Mislata han provocat la suspensió de judicis i han danyat nombrosos expedients. La central sindical assenyala que fins i tot els empleats públics han hagut de traslladar hui les seues taules a causa dels tolls existents en el sòl.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) comenta que ahir dilluns ja es van suspendre els judicis per l’aigua que hi havia acumulada en la sala de vistes. En el dia de hui, els problemes s’han traslladat a les instal·lacions on desenvolupen la seua labor els funcionaris del jutjat número dos.

Quan han arribat s’han trobat tolls en el sòl i nombrosos expedients humits per l’aigua que entra per les goteres.

CSI·F apunta que la saturació que pateix aquest partit judicial i la falta d’espai provoquen que els expedients s’apilen en el sòl. Aquesta circumstància ha agreujat el dany causat en els citats documents per les goteres i els tolls que han format.

El sindicat urgeix la Conselleria de Justícia a adoptar mesures definitives per a solucionar les goteres i humitats en les instal·lacions d’aquest partit judicial. Recorda que l’any passat ja va haver de tancar la Clínica Forense a causa del risc de despreniment d’un sostre del local on es guarden les mostres. La situació s’ha anat agreujant.

Comparteix

Icona de pantalla completa