Diari La Veu del País Valencià
Punset: ‘La prioritat de C’s és no repetir eleccions i evitar donar oxigen als nacionalistes’
RedactaVeu / València

La líder de Ciudadanos (C’s) al País Valencià, Carolina Punset, ha avançat que “les prioritats de C’s són no repetir les eleccions, combatre la corrupció i cercar equilibris per a evitar que els partits nacionalistes arriben al poder”.

“La situació no deixa de ser preocupant perquè l’enfrontament i els menyspreus són els que són i abans de començar”, ha manifestat la diputada electa de C’s, qui ha preguntat: “com han de durar quatre anys si es dediquen a barallar-se pels càrrecs en lloc de pensar en gestionar en favor dels ciutadans?”.

Punset: ‘Les negociacions estan sent surrealistes’

Respecte a la decisió del PP de votar en contra de la investidura del candidat socialista, Ximo Puig, i impedir així l’acord entre el PSPV i Ciudadanos, Carolina Punset ha considerat que “les negociacions –al País Valencià- estan sent surrealistes” perquè “canvien dia a dia”.

En qualsevol cas, ha rebutjat que C’s puga donar suport al PP si presenta candidat a la presidència de la Generalitat. No obstant açò, ha defensat “la necessitat de no tancar cap via de diàleg amb les altres forces amb representació parlamentària, ja que C’s pot arribar a entendre’s amb elles en matèries programàtiques, com la lluita contra la corrupció, la regeneració democràtica o el canvi de model productiu” en la nostra autonomia.

Comparteix

Icona de pantalla completa