Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda gravarà el seu últim directe a València el 14 de juny

RedactaVeu / València.

El mític grup La Gossa Sorda van anunciar que durant 2015 i principis de 2016 realitzaria l’última gira. Després de quinze anys formant part de la banda sonora personal de molts i moltes valencians i valencianes, “L’Última Volta” suposa l’adéu de la banda als escenaris.

Però abans d’acomiadar-se definitivament, el grup farà un concert “molt especial”, a la ciutat de València, acompanyant a la banda porto-riquenya Calle 13. Serà en un espai “tan emblemàtic” com és la plaça de bous del cap i casal.

Es tracta d’un concert organitzat per Suport Produccions, que marca l’inici d’un canvi de rumb polític i social, “després de tants anys de repressió a la nostra cultura”, asseguren.

La Gossa Sorda i el segell discogràfic Maldito Records han anunciat l’enregistrament d’aquest concert en CD i DVD, un fet que farà, que el directe del 14 de Juny de Calle 13 i La Gossa Sorda a València, “siga encara, més emotiu i especial”.

Podeu adquirir on line les entrades (20€) per al concert en aquest enllaç i també en oficines de correus i el següents punts de venda: Alacant: Casal Tio Cuc; Alcoi: Casal Ovidi Montllor; Ontinyent: Consell de la Joventut; Xàtiva: Llibreria La Costera; Gandia: Delta Discos; Pego: Vent de Llevant; València: Bar La Murta, El Terra, Racó de la Corbella; i Castelló: Casal Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa